For de fleste af os gør det en positiv forskel i vores liv at have et pænt tandsæt. Samtidigt er det en meget omdiskuteret sag, hvor meget man bør lave om på sunde tænder alene for udseendets skyld. Er det f.eks. i orden at klistre et tandsmykke uden på en tand? Eller fjerne sund emalje på fortænder for at give plads til skinnende hvide kunstige facader?

Hos os har vi denne holdning til kosmetisk tandbehandling: Vi vil meget gerne hjælpe dig til at få så pænt et tandsæt som muligt. Samtidigt mener vi, at kosmetisk behandling ikke må forringe dine muligheder for at have sunde tænder. Derfor er der nogle typer kosmetisk behandling, som vi tilbyder med glæde, og andre som vi ikke tilbyder. Du kan f.eks. ikke få indsat tandsmykker hos os.

Til gengæld lytter vi altid til dine ønsker, og sammen kan vi som regel finde den behandling, der er den rigtige til dine tænder.

Hvis dine fortænder sidder lidt skævt, kan vi i mange tilfælde rette dem med metoden Inman Aligner. Det er en nem og relativt kort behandling med en aftagelig bøjle. På klinikken er vi certificeret til at arbejde med Inman Aligner.